Βασίλης Καραμπέρης 6947158344

Όραμά μας...

...η διατήρηση των αρχών της συνέπειας, αξιοπιστίας, ποιότητας και ήθους σε κάθε μας δραστηριότητα.


Λίγα λόγια για εμάς

Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν πρέπει να πληρώνουμε συνεχώς επισκευές πάνω σε πρόχειρες δουλειές, κάτι που μπορεί να είναι εις γνώση μας. Για ό,τι θέλουμε να φτιάξουμε πρέπει να γίνεται μια σωστή μελέτη και να τηρείται η σειρά των εργασιών για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με στόχο την μακρόχρονη συντήρησή του. Αυτή την αντίληψη αντιπροσωπεύουμε και στηρίζουμε με τους τεχνίτες μας και με αυτή τη φιλοσοφία πορευόμαστε σε όλες μας τις δουλειές εδώ και 30 πλέον χρόνια.
Με σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια, η οικογενειακή επιχείρησή μας κατάφερε και εδραιώθηκε στην οικοδομή πάνω στα επιχρίσματα πολυκατοικιών, ιδιωτικών μονοκατοικιών και χώρους εργοστασίων. Η τέχνη, οι συμβουλές και η εμπειρία αυτή των παλιών μαστόρων έχουν περάσει τα τελευταία 20 χρόνια σε εμάς τους καινούριους διατηρώντας την αξία τους και την ποιότητά τους. Έτσι, δεσμευόμαστε για το πέρας των εργασιών, την εφαρμογή, το χρόνο παράδοσης, τη συνεργασία επαγγελματία-πελάτη, την επιτήρηση του κάθε βήματος ενός έργου και βεβαίως την ποιότητα της δουλειάς μας.
Οι μέρες μας πια έχουν αλλάξει και οι κατασκευές εκσυγχρονίζονται προς όφελος όλων. Τα νέα, σύγχρονα υλικά που ποικίλουν, έχουν ως στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και η εργασία με βάση αυτά γίνεται πιο αποτελεσματική, αξιόλογη και γρήγορη. Έχοντας ως κύριο είδος εργασίας μας τις αμμοκονιάσεις επί τοίχου (επιχρίσματα-σοβάδες) εκσυγχρονίσαμε και εμείς τη δουλειά μας και εντάξαμε νέους τομείς τους οποίους υποστηρίζουμε με την συνέπεια και την ποιότητα που μας αντιπροσωπεύει. Έτσι, λοιπόν, ασχολούμαστε πλέον και με άλλες νέες και σύγχρονες κατασκευές, όπως η θερμομόνωση και η κατασκευή Α-block, καθώς και με όλες τις κατασκευές και επισκευές που χρειάζεται ένα σπίτι για την ολική ανακαίνισή του.

Pin It

Οι συνεργάτες σας

“Την ClimaHouse στελεχώνει μια έμπειρη και ευέλικτη τεχνική ομάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.”

Επικοινωνία

Βασίλης Καραμπέρης

Μιχαλάτου 11, Αγία Βαρβάρα, 12351, Αττική

 6947158344

 info@climahouse.gr

 Δευ-Παρ: 10.00 - 18.00